2013. október 17., csütörtök

Vélemény

Sziasztok!:)
Először is, ez még nem az új rész, csak valamit nagyon szeretnék leírni.

Drága, chaten pattogó "olvasóim"!
Ez a bejegyzés most nektek szól, ajánlom figyelmetekbe, hogy elolvassátok.
Legelőször is:
Napi átlag 8 iskolai óra, 1 óra buszút és minimum 2 óra tanulás után minden nap(!) próbálkozom, hogy ha nem is sokat, de egy-két mondatot tudjak fűzni a következő részhez. Ja, és ehhez még nem vettem hozzá a délutáni foglalkozásaimat, szóval az is plusz idő, amikor is nem tudok a gép előtt görnyedni és írni. Én úgy gondolom a heti 1 rész tökéletes az én időbeosztásom mellett és amellett, hogy a részek tartalma sem kevés (Wordben 3 oldal minimum, csak úgy megjegyzem).
Másodszor:
Én tényleg próbáltam visszafogni magam eddig és a lehető legintelligensebben, kedvesen visszaírni egy-egy amúgy kibaszottul bántó hozzászólásotokhoz, de a türelmem itt elfogyott.
Mi az, hogy lekurvázod az anyámat, mert nem a te kedved szerint tudom hozni az új részeket? Nem ismersz, én se téged, akkor milyen jogon nevezed prostituáltnak a tulajdon anyámat?
Még a legutáltabb embernek, akit ismerek se tudnék olyat mondani, hogy a "kurva anyádat!". Az embereknek érzései vannak, még ha nem is érdekel téged, nagyon tudnak fájni a bántó szavak.
Harmadszor:
Milliónyi blog van még az Interneten, guglizz ki magadnak bátran ahányat akarsz, a tárház végtelen. Nem fog meghatni, ha többet nem olvasod a blogomat, nyugodtan maradj olyanoknál, ahol naponta van friss rész. Igenis vannak olyan olvasóim, akik türelmesen kitudják várni a következő részt és ha csak egy ilyen marad is boldog vagyok, mert már neki is megéri írni a történetet. Ennyi.
És negyedszer:
Talán most bunkó vagyok/voltam eme bejegyzésemben, de felnyomtátok bennem a pumpát eléggé. Sajnálom azokat, akikre ez a bejegyzés egyáltalán nem vonatkozik, nektek köszönöm a támogatást és azt, hogy kitartotok mellettem.

Btw: A következő részt egy vagy két órán belül kiteszem, csak még átolvasom és javítok rajta pár helyen, de már készen van!:)
Ohh, igen, és ha még egyszer ilyen vagy hasonló kommentek árasztják el a blogot, törlöm az egészet. Nekem könnyű, csak egy klikk ide, majd oda és volt történet, nincs történet.
Köszönöm a figyelmet, akinek nem inge, ne vegye magára!:)
horan vandaa.xx  

2 megjegyzés:

  1. amen

    ja es en azt meg hozzatennem hogy aki megegyszer egy rossz szot is szol vandanak elmegyek hozza es fejbebaszom egy zongoraval majd a tulajdon kezemmel torom le a labat es nyomom le a torkan, ok. es emiatt a komment miatt ne vandat utaljatok HANEM GYERTEK BABAK ITT VAGYOK, SZOLJATOK BE NEKEM. en turom. koszontem a figyelmet.

    VálaszTörlés
  2. De jó örülök annak hoyg lezs rész:) de amikor ezt most elolvastam....ilyen fejet vágtam: O.O. Bocsi hoyg most iyg fogok bezsélni, de....egy csicska parszt az aki azt mondja hoyg "kurva anyád"! inkább az övé!:p jó, tuom nem az én dolgom ,de az ilyenek nagyon fle tudják bazsni az agyam -.-
    bocsi csak enyi lett volna. (am én a türelmesen várók hoz tartozomxd)
    óó és még valami...Egy ijen kis senkiházi köcsög parazst miatt ne töröld a blogot,ha még egyszer meg szólal.! Higy nekem....többen vannak olyanok akik itt ülnek nyugisan a gép elött és izgatottan várják a kövi részt, ugy hogy nem hordanak el senkit semminek, és szerintem az ő véleményük/ tetszésük a leg fontosabb, nem oylanoké akik névtelenül elhordják egy család tagod, nem?
    bocsi ,de ezt muszály volt le irnom , bocsi:/ ..

    VálaszTörlés